SERVO sinterklaas

Ieder jaar werd en wordt er een sinterklaasfeest gehouden voor de kinderen van de SERVO medewerkers.


 

1962, sinterklaasfeest, ook toen waren er lieve, stoute en bange kinderen, niets veranderd in al die jaren. 

1964, ook toen al werd sinterklaas binnen gereden in een auto met open dak. 

1965, sinterklaasfeest, wie weet waar toen het sinterklaasfeest gehouden werd? 

1980, sinterklaasfeest. Er zit een klein mannetje op de knie van sinterklaas, maar het is geen kind, het is Joop Koning ter Heege. Klik maar op de foto dan is het duidelijk te zien. Op één van de zwart/wit foto's zijn ook Martine en Kristy Stijnenbosch te zien, ze zitten helemaal rechts op de foto naast elkaar. 

1982, het zal toch niet waar zijn, het is toch een feestje voor de kinderen? Hier 2 zwarte pieten aan het bier en Sinterklaas aan een borrel? Het zal wel tegen de zenuwen zijn. Waren de pieten toen Johan ten Brummelhuis en Jan van Wissink en was Sinterklaas Hans Rupperink? Door op de foto te klikken komen er nog meer foto's van dit feest tevoorschijn. 

1983, dezelfde zwarte pieten en Sinterklaas? In ieder geval zijn de drankjes vergelijkbaar met die ze in 1982 dronken, ze verdienen het. 

1985, door op de foto te klikken zult u nog meer foto's zien. 

1986, op de foto Frans en Ans Pot, waarschijnlijk een opdracht van Sinterklaas gekregen? En die kleine zal dan wel hun dochtertje zijn. Door op de foto te klikken komt u in een map met meer foto's van dit feest. 

Wie kent hem niet? Het is Binnengais, ofwel Henk Nijenhuis met zijn Rita en hun zoon. Het was toen 1987 en door op de foto te klikken zult u nog meer verbijsterende foto's zien. 

Sinterklaas 1988, op de foto klikken en er komen nog meer foto's te voorschijn. Op deze foto 3 mannen van de TD, Evert Kelder, Binnengais en Frits ter Doest. 

1989, klik op de foto voor nog een heleboel meer foto's van deze editie. 

Sinterklaas 1990, klik op de foto voor nog een paar foto's. 

Waarschijnlijk het sinterklaasfeest van 1998, klik op de foto en er verschijnen een aantal foto's. Wie weet wanneer het precies was? 

Sinterklaasfeest 2004, klik op de foto voor meer foto's.

   Sinterklaasfeest 2006, klik op de foto voor nog meer foto's. Let ook eens op het mooie voertuig waarmee Sint en de pieten binnenkomen!!UA-31090756-1