SERVO open dag

Er werd bij SERVO regelmatig een open dag georganiseerd. Meestal was dit in het kader van "de dag van de chemie" van de VNCI die landelijk gehouden werd. Belangstellenden konden tijdens die open dag een kijkje in "de chemische keuken" nemen. Er werd een beroep gedaan op de werknemers die dan op hun vrije zaterdag zorgden voor een goed en veilig verloop van de rondleidingen. Bezoekers mochten op alle afdelingen komen, vaak werd ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Na afloop was er meestal een maaltijd met één of meerdere biertjes voor de vrijwilligers.


 

Door op de foto te klikken komt u op een pagina met een aantal foto's van de open dag in 1988. 

Door op de foto te klikken komt u op een pagina met foto's van de open dag in 1990. Op een aantal van de foto's staan dames die shampoo uitdelen, één van die dames is Linda Reinders, de dochter van Teun. Aan haar werd door een bezoeker gevraagd of het echt goede shampoo was. Ja natuurlijk antwoordde ze, kijk maar naar die heren: Jan Knoef gebruikt het nooit en Jan ter Borg iedere dag.  

Door op de foto te klikken komt u op een pagina met foto's van de open dag die in 1992 werd gehouden. Ook nu weer veel bekenden te zien. 

Enkele foto's van de open dag van 1994, op de foto de dames die de ontvangst regelden. Klik op de foto voor meer foto's.


UA-31090756-1