Foto's en ander materiaal dat is aangedragen door medewerkers

 

Bennie Grefte heeft in november 2013 een aantal foto's uit zijn verzameling overgedragen om digitaal te maken. Door op de foto te klikken kunt u de foto's bekijken. Bennie heeft bij onze TD gewerkt als monteur. Naast zijn werk was hij steeds een fanatiek hardloper, hij vertelde zelfs dat hij laatst weer voorzichtig was begonnen. 

Bouke van Ek heeft me in 2011 een paar leuke foto's gegeven. Bouke heeft lange tijd bij de afdeling secundaire goederen samen met Gert-Jan Loman gewerkt. Later nog een tijdje in gebouw 20, ook wel de toverballen fabriek genoemd (True Colors). Helaas heeft hij in 2013 afscheid van ons bedrijf moeten nemen. Door op de foto te klikken ziet u de leuke foto's. En nog meer foto's door op voorgaande link te klikken. Voetbal 2005. Uitje Logistiek bulk Diepenheim.


 

Harry Terhaar heeft uit een inboedel een aantal prachtige luchtfoto's kunnen redden, door op de foto te klikken kunt u die foto's bekijken. Harry was bekend om de zuinigheid op zijn materialen, ook bekend als de "REFOS" man. De laatste jaren heeft hij doorgebracht bij P&P (GON specialist), als bulkbelader en op het laatst als "toverbal" in gebouw 20 (True Colors). Ook heeft hij nog een mooie zinken emmer waar ooit een SERVO product in heeft gezeten, we weten echter nog niet welk!

 

Herbert Hellingman had nog een aantal zaken thuis liggen, oude gedichten (kerst, jubilea en Abraham). Ook een krantenknipsel van de overname door Hüls. Verder loonstrookjes, zijn aanname brief, vakantie en snipperkaarten. En een mooie typische foto van Herbert zelf, genomen in de toenmalige bibliotheek, nu tekenkamer TD. Klik op de volgende link voor een aantal PDF files en klik op de foto voor een aantal afbeeldingen.

 

Jan Donkervoort heeft mij deze foto's in het voorjaar van 2013 gegeven. Vooral de foto's van de hardloopwedstrijd met Johan Nijhof zijn erg sterk. Johan moest nadien aan de zuurstof, dokter Jan is hier te zien. Verder nog wat foto's van andere gezellige (sport) evenementen. Klik op de foto en er komen weer veel bekenden voorbij.


 

Toon Overbeek, een EMR monteur met veel ervaring en een echt SERVO hart. Toon had mooie foto's van de grote brand van het ST-lab. Ook zijn andere foto's zijn erg de moeite waard om te bekijken. Er staan weer veel (oud) collega's op die foto's, maar ook mooie sfeer beelden van ons bedrijf. Klik op de foto en u zult het zien.UA-31090756-1