SERVO feesten

Regelmatig werden er feesten georganiseerd door SERVO. Soms was er een bepaalde reden zoals een jubileum, maar meestal werden de feesten gegeven om de medewerkers te bedanken voor de goede inzet en betrokkenheid bij het bedrijf.


 

1976, de opening van het "service gebouw", ook dit werd groots aangepakt. Klik op de foto en kijk hoe er toen iets dergelijks werd gevierd. Op één van de foto's is ook het stadsorgel van Enschede te zien: "De Tukker". Ook in de film van de receptie is dit orgel te zien. 

1976, SERVO bestaat 50 jaar en dat wordt groots gevierd. Achter de koelwater vijvers wordt een enorme feesttent neergezet. Ted ter Braak is er om de mensen te vermaken en de Duitse gasten voor schut te zetten. En de directie ruimt zelf de uitwerpselen van het paard op. Kijk maar eens hoe gezellig het toen was, volgens enkele bezoekers was ook het eten en drinken heel erg goed. 

1981, SERVO feest waarschijnlijk aan de overkant bij "Brandriet". Ik herken toch wel weer wat mensen. In ieder geval Johan Wes, Bennie en Elsa Oude Heuvel, Henk Wijnen, Harry en Lidie Terhaar, Benno Slaghuis, Albert Pieterson, Gert-Jan Oude Aarninkhof en Bennie Bloemen. Wie herkent nog meer mensen en wie waren de artiesten en dan vooral die dame die bij Benno om de nek hing? Het antwoord is inmiddels bekend, het waren "Saskia en Serge". 

SERVO feest, 1986 ter ere van het 60 jarig jubileum. Heel bijzonder vooral voor de mannen onder de feestgangers. Het feest was aan de overkant bij "Brandriet". Klik op de foto en zie waarom al die mannen rond de dansvloer stonden: "Centerfolds". 

SERVO feest, 1990 bij "Brandriet". Door op de foto te klikken ziet u meer foto's van het feest. 

SERVO feest, 1992 bij "Brandriet". Een feest waar gegokt mocht worden en Marga Bult was er bij. Klik maar eens op de foto.
Feest ter ere van het 25 jaar samen zijn van SERVO met Hüls AG in 1995. Hier was een select gezelschap aanwezig. Het feest werd gehouden in "De Broeierd" vlak naast de Universiteit Twente in Enschede. Door op de foto te klikken zijn er meer foto's van dit feestje te zien. Ter ere van dit jubileum is ook een videoband gemaakt, hiervan is een digitale versie. Dit filmpje is elders te zien op deze site. 

SERVO feest, waarschijnlijk in 1998 gehouden bij de "Vier jaargetijden" in het Volkspark in Enschede. Door op de foto te klikken komt u op een pagina met meer foto's van dit feest.UA-31090756-1