SERVO OR

In 1972 is bij SERVO de eerste OR opgericht. In eerste instantie werd er om de 2 jaar een nieuwe OR gekozen. Na 1976 werd dat om de 3 jaar. Zodra er foto's zijn van de verschillende OR's zullen ze worden toegevoegd.

 

1974, de nieuwe OR met onder anderen Jan Donkervoort, Carel Sommer en Ben Ameloh. 

1979, de nieuwe OR: P. Stankovic, J. Leeferink, H. Bronsvoort, W. Bollen, J. ten Brummelhuis, H. Scherphof, F. Riesthuis, B. Ameloh en E. Kip.


 

1982, door op de foto te klikken komt u op een pagina met foto's van de OR uit 1982. Verkiesbaar voor de OR toen: Arie Brinkman, Barend Jaspers, Frans Huygen, Gerard Overbeek, Henk Horst, Henk Scherphof, Jan Klaver, Johan Oude Heuvel, Jos Beld,Paul Gerritsjans en Paul Kuiphuis. Het is nog niet helemaal duidelijk wie er dat jaar gekozen zijn.  

1985, de nieuwe OR. Klik op de foto voor meer foto's. Op de foto: Jan Klaver, Johan Oude Heuvel, Hans Brinkhorst, Tinus Perdon, Wilco Buddingh, Hans Hannink, Jos Beld, Paul Kuiphuis en Jozef Eppink. 

1988, geen groepsfoto, maar foto's van de nieuw gekozen leden. Op de foto Bauke Badstra, klik op deze foto voor de andere leden: Jos Beld, Bertus Hulsbeek, Robert Reinders, Henk Kuiper, Veldkamp, Jan Sigger, Marcel Raanhuis en Bennie Oude Heuvel. De foto van Jacqueline van Doorn ontbreekt.  1994 Door op de foto te klikken komt u op een pagina met de kandidaten van dat jaar. Op de hier afgebeelde foto staat Jan Klaver. Verder ziet u op de foto's Hans Hannink, Jan Rohaan, Bertus Hulsbeek, Herman Grondman, Elvira van der Bosch, Henk Kuiper, Paul Wigbers, Jos Beld, Ben Ameloh, Marcel Raanhuis, Harold Bruggeman en Jan Sigger.


 

Door op de foto te klikken komt u op een pagina met een foto van de OR van 2000 - 2003. Gekozen toen in de OR: Erik Bruggink, Miriam Niele, Radbout Wildemors, Hans Hannink, Herman Grondman, Tim Billows, Ger Siemerink, Henk Helder en Nicole Fox. 

Door op de foto te klikken komt u op een pagina met een foto van de OR van 2003 - 2006. Gekozen toen in de OR: Tim Billows, Ger Siemerink, Jaap Germs, Marie-José Theijink, Harry Horstman, Albert Oosterwijk, Piet Muller, Jan ter Borg en Jan Blekkenhorst.

 UA-31090756-1